Tietotekniikkaverstas | Palvelut
Tietotekniikkaverstas Oy tarjoaa tietotekniikkapalveluja mittatilaustyönä pienille ja keskisuurille yrityksille.
14093
page,page-id-14093,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Palvelut

Tuotteet ja palvelut

palvelut2

Tietotekniikkaverstas tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä palveluja ja tuotepaketteja, tavoitteenaan vastata aina asiakkaan tarpeeseen. Tietotekniikan tarkoitus on palvella asiakkaan liiketoimintaa, ei olla ylimääräinen kiviriippa ja menoerä, eli asiakaslähtöinen toimintatapa on ihan perusasia.

Laite- ja ohjelmistohankinnat

Järjestelmäkonsultointi ja -suunnittelu

Järjestelmien ja laitteiden ylläpito

IT-projektien suunnittelu ja toteutus

Avustaminen jokapäiväisissä tietotekniikkaongelmissa

Kuntokartoitus

Varaa yrityksellesi ilmainen kuntokartoitus! Tunnin-parin mittaisen tapaamisen aikana käydään läpi yrityksen ”tietotekniikkakunto” ja kartoitetaan mahdollisia tarpeita ja riskejä.   Loppuraportista selviävät mahdolliset ongelmakohdat ja kehityskohteet – raportti ei kuitenkaan edellytä sitoutumista mihinkään, eikä se myöskään ole tarjous. Kartoitusvaiheessa mukana on asiakasyrityksen edustaja. Kaikkia kartoittevan yrityksen tietoja käsitellään luottamuksellisesti, eikä luovuteta kolmannelle osapuolelle missään tilanteessa.

kuntokartoitus3
tiimi

eKansio

eKansio on PK-yrityksille ja myös uusille yrittäjille suunnattu järjestelmäpalvelu, jolla voidaan toteuttaa yrityksen koko toiminnanohjaus tai yksittäisiä toimintoja käsittäviä sovelluksia.   eKansio toimii pilvipohjaisesti, eikä vaadi mitään laite- tai ohjelmistoasennuksia, vaan toimii suoraan nettiselaimessa – millä tahansa laitteella. Lisätietoja osoitteesta www.ekansio.fi

Konepaketti

Verstaan Konepaketti sisältää yrityksen tarpeita vastaavan koneen varusteltuna kotimaisella tietoturvalla ja toimivalla käyttöjärjestelmällä Kysy räätälöitäviä vaihtoehtoja!

päällikkö